Ciko kerámia

Örömmel jelentjük be, hogy megérkezett a Magyarországon kizárólag nálunk elérhetõ cseh gyártmányú CIKO® szigetelt kerámia kéményrendszer!

A gyártó 2002-ben alakult. A kerámia kéményrendszerei a kezdetektõl kezdve keresett termékek, elsõsorban a külsõ burkolathoz tartozó egyedi tégla-köpenyelem miatt, amelyek a CIKO® kerámia kémények jellemzõi.A CIKO® kémények évrõl évre egyre keresettebbek, nemcsak a külsõ burkolat egyedi megoldása, hanem a folyamatosan bõvülõ és továbbfejlesztett alkatrész választéka miatt is. A köpenytégla vágott vízszintes csatlakozással rendelkezik, amely lényegesen pontosabb - és ami nagyon fontos - a CIKO® kerámia kémények gyorsabb telepítését biztosítja.

A CIKO TEC® és CIKO 3V® a megoldás a modern ház füstgáz-elvezetéséhez, minden nyitott vagy zárt égésterû szilárd tüzelésû készülék füstgázának elvezetésére.

CIKO 3V®
Hõszigetelt, samott bélésû kéményrendszer, amely minden szilárd tüzelésû nyitott égésterû készülék füstgázának elvezetésére alkalmas.
A CIKO TEC rendszer fontos jellemzõje, hogy kialakításának köszönhetõen, a szilárd tüzelésû zárt égésterû tüzelõberendezéshez szükséges égési levegõ bevezetése a szigetelés és a köpenytégla között megoldott!

magyar zászló angol zászló
Az oldal sütiket használ. További információ