Támogatás kondenzációs kazán kéményre

Támogatás kondenzációs kazán kéményre


Ha fűtéskorszerűsítésen gondolkozik, ami kémény átalakítással is jár, akkor van egy jó hírünk.
A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, 3,5 milliárdos keretösszegű vissza nem térítendő támogatást biztosít lakóépületek illetve társasházi lakások fűtési rendszereinek energetikai korszerűsítésére. A legújabb alprogram célja a lakóépületekben illetve társasházi lakásokban található gázkazánok és gázkonvektorok cseréjének támogatása. A fűtőberendezések cseréje mellett a meglévő fűtési rendszer korszerűsítéséhez, a radiátorok cseréjéhez és a kivitelezéshez kapcsolódó járulékos munkálatokhoz – mint például kéményátépítés – igényelhető maximum 40 százalékos támogatási intenzitás mellett maximum 700.000 forint összegű vissza nem térítendő támogatás. Tehát a kormány egy komplex fűtés korszerűsítést támogat, amiben benne van az égéstermék-elvezetés is!

A támogatási kérelmeket a pályázati portálon keresztül, elektronikus úton nyújthatják be az ügyfélkapus regisztrációval rendelkező magánszemélyek 2017. június 6-án 8:00 órától, a rendelkezésre álló forrás kimerüléséig.

A részletes Pályázati Útmutató megtekinthető a http://futeskorszerusites2017.nfsi.hu/ oldalon.

A támogatáshoz szükséges árajánlatot kondenzációs kazán kéményéről, rendelje meg tőlünk, vagy tervezze meg online! Így előre ki tudja számolni a felmerülő költségeket.
További információkkal kapcsolatban keresse fel több éves szakmai háttérrel rendelkező kollégáinkat!

H-Flue System, Otthon a kéményekben

magyar zászló angol zászló
Az oldal sütiket használ. További információ